Partners

Zonder sponsors bestaat Heicross niet.
Vele malen dank aan zij die Heicross mee mogelijk maken. 

Met ruim 25 jaar ervaring is Mertens Vastgoed een toonaangevende speler in bedrijfsvastgoed kantoren, industrie, retail, investeringen en waardebepalingen.

Dit Antwerps makelaarskantoor bruist, onderneemt én groeit.

www.mertensvastgoed.com

Een sponsor van profs in het veld slaat een top evenement als Heicross niet over. Jammer dat 20 januari niet in Sanne Cants training schema past.

www.crelan.be

Vanuit hun gloednieuwe toonzaal krijgen we enorme steun van BMW 
Zij willen niet de grootste zijn, maar groots in wat ze doen. Aan de basis van deze filosofie ligt de ambitie om de klant op een snelle, efficiënte manier te helpen. 
Zij zullen het parcours opsmukken met één van hun nieuwste modellen waar onze renners rond zullen rijden.

www.meeusen.bmw.be

G. Theuns & Zn nv is een gevestigde waarde in Kalmthout dat zich van generatie op generatie, nu reeds 85 jaar, perfect blijft aanpassen. Ze streven er naar om de meest moderne materialen en technieken toe te passen, gericht op uw wensen.
Met klanttevredenheid als onbetwistbaar doel.

www.theunsenzonen.be

Wilbo dakwerken is een bedrijf gespecialiseerd in allerhande dakbedekking. Deze dakwerken omvatten het plaatsen van dakpannen, dakisolatie, leien daken, platte daken en Velux dakramen. Ook kan u bij hen terecht voor dakgoten, regenpijpen, zink- en koperwerken.

wilbo-dakwerken.beDe productie van opslagtanks in alle formaten en afmetingen –van klein over groot, tot groter en grootst, vormt de absolute kernactiviteit van Ivens. Zij ontwerpen, maken, transporteren en installeren de meest moderne tanks voor de opslag van uw chemicaliën en brandstoffen, in carbonstaal, roestvrij staal of duplex.
Think Tank is hun motto!

Ivens zorgt ook dit jaar weer voor onze fantastische brug waar de renners over crossen. Een dikke merci aan Ivens!

ivensgroup.com

Topfloor

 De firma Topfloor – ‘The Deco Factory’ verzorgt al meer dan 45 jaar de inrichting van jouw woning. 

Topfloor website

Houtatelier

Die coole trap op Heicross al gespot? Die komt van Meeusen! Tim kan alles met hout: van boomhutten, over bijgebouwen tot meubels: Knap!

Meeusen website

Huize Alberic

Prachtig smeedwerk, houten vloer, open haardvuur, fraai terras … Dit historisch pand en voormalige woonst van kunstenaar-smid Alberic Plettinck is bijzonder stijlvol gerenoveerd en de thuis van chef Bram Van Gool en gastvrouw Ann Mathijssen

Huize Alberic Website

Verwater

Die zandbak op de Heicross: die komt van bij Verwater. Sinds 1922 werkzaam op het terrein van tankterminals en raffinaderijen.

Verwater website

Oude Withoef

 DOW
The best party place in town!
Since 2005.

DOW website

Bleckmann

Bleckmann biedt de juiste en passende oplossingen, ongeacht hoe groot of klein je bedrijf is. Wij kunnen jouw volledige logistieke proces beheren, vandaag en in de toekomst. 

Bleckmann website

Bolder

Twee iconen verbroederden er over hun voorliefde voor fiere Belgische bieren.
De ene met tonnen ervaring in het brouwen – de familie Hoppenbrouwers.
De andere met het schenken, klinken en serveren – Felix Pakhuis.

Bolder website

Multibusy

Al 25 jaar staat Multibusy zijn klanten bij met raad en daad om hun administratiestroom te optimaliseren. Waarschijnlijk kunnen wij ook voor uw bedrijf de ideale oplossing uitwerken.

Multibusy website

Aerts

 Voel je thuis bij Aerts Action Bike. Ervaar onze persoonlijke service en ontdek onze passie voor fietsen. Ben je jong of oud, recreant of toegewijde fietser, op zoek naar een e-bike, stadsfiets of een sportievere fiets? Zij helpen je met je zoektocht naar dé fiets die jouw op het lijf geschreven is. Welkom!

Aerts Action Bike Website

Dygo

U kan Dygo inschakelen voor zowel grote als kleinere afbraakwerken, slopen van huizen, verwijderen van funderingen en uitbreken van betonplaten.
Enkel uw badkamer, een gedeelte van uw woning of een afbraak van een volledige woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Dygo website

Hoorconsult

Hoorconsult werd in 2011 opgericht door Sara Bolssens vanuit het standpunt dat het
aanpassen van hoortoestellen een erezaak zou moeten zijn voor iedere audiologe.

Hoorconsult website

Gezinszorg Villers

Kan je de zorg voor je gezin (tijdelijk) niet meer opnemen? Ook dan staan we voor je klaar. Wij ondersteunen je in het huishouden of bij de verzorging van je kinderen.. 

Gezinszorg Villers website

’t Centrum

Café ‘t Centrum is gelegen langs de fietsostrade Antwerpen-Essen en erkend als fietsvriendelijk café door de provincie Antwerpen en de Vlaamse Wielrijdersbond. 

’t Centrum website

Drukkerij Goossens

Drukkerij Goossens is een gedreven en ambitieuze KMO ten noorden van Antwerpen. Dit dynamische familiebedrijf, gerund door de broers Kurt en Tim Goossens, maakt het verschil door zijn persoonlijke service en een frisse kijk op grafische communicatie.

Drukkerij Goossens website

Kalmthout

De heimat van Heicross, en trouwe helper bij tal van Kalmthouts evenementen:

Merci aan Gemeente Kalmthout! 
?

Kalmthout Website

 Lukebikers

Zonder de hulp van de Lukebikers, geen Heicross!

Merci mannen en vrouwen
!

Lukbikers website

Spaakmaker

 Onze spaakmaker, drijvende kracht achter Heicross vanaf de start!

Spaakmaker website

MTB-School Noorderkempen

 De leukste MTB school van België en omstreken, vanaf 6 jaar welkom

MTB-School website

Nog een vraag?

Aarzel niet. We helpen je graag verder.